Interview met Wim Vanackere; algemeen directeur Real Garant Versicherung AG Benelux
Real Garant Versicherung AG kan bogen op meer dan 30 jaar ervaring in de autosector en is van een uitmuntende verzekeraar uitgegroeid tot een toonaangevende specialist in Europa op het vlak van klantenbinding.

EEN STERKE PARTNER
“Voor ons is een garantie meer dan zomaar een stukje papier. Vertrouwen, deskundigheid, ervaring en betrouwbaarheid zijn waarden die we dag na dag nastreven. Real Garant staat voor een persoonlijke service, aanbiedingen op maat en eersteklas producten. Ruim 7.300 partners en heel wat bekende fabrikanten en importeurs vertrouwen al op onze klantenbindingsprogramma’s. Meer dan 100 medewerkers zorgen samen, dankzij hun vakkundigheid en inzet, voor een dynamische groei.” Aldus Wim Vanackere, directeur Real Garant Versicherung AG Benelux.

Prijzen
Real Garant heeft in de loop van zijn geschiedenis heel wat successen behaald en werd bekroond met tal van prijzen en onderscheidingen. Zo werd het bedrijf uitgeroepen tot beste autoverzekeraar (vergelijking van 17 verzekeringsbedrijven, tijdschrift Markt Intern 2015) en heeft de verzekeraar in dezelfde vergelijking de laatste 8 jaar telkens een top 3-notering gehaald waar ze zeer trots op zijn.

Hoofdkantoor
Het Europese hoofdkantoor van Real Garant is gevestigd in Neuhausen auf den Fildern, Duitsland. Daarnaast zijn er ook kantoren in België, Italië, Spanje en Oostenrijk, en is het actief in 15 Europese landen. Sinds 2007 maakt Real Garant deel uit van de Zurich Gruppe Deutschland, een sterke aandeelhouder met een rijke traditie.

Producten en diensten
Real Garant Versicherung AG heeft een uitstekende kwaliteit van producten en diensten, en biedt bovendien een totaalpakket voor klantenbinding in uw autobedrijf.

Garantieverzekering
Wim vervolgt: “Een traditionele garantieverzekering kan zowel voor tweedehandsvoertuigen als voor nieuwe voertuigen worden afgesloten. Met dit product dragen wij als verzekeraar het risico bij een schadegeval. Uiteraard verzekeren we niet alleen auto’s. Ook voor motorfietsen, scooters, quads, vrachtwagens, bestelwagens en caravans kan een garantieverzekering worden aangegaan.”

Dealergarantie givit
De Real Garant dealergarantie biedt heel wat voordelen. Met Givit kunnen autobedrijven alle verzekeringen helemaal zelf beheren, van het afsluiten van het contract tot de schaderegeling en rapportering.Uiteraard kunt u hierbij altijd rekenen op professionele ondersteuning.

Het onderhoudscontract
Het onderhoudscontract voor nieuwe voertuigen en tweedehandsvoertuigen is voor dealers ideaal om klanten te binden. Tijdens de geldigheidsduur van de overeenkomst wordt zo bovendien een stabiele omzet gegarandeerd.

De bandengarantie
“Om uw klanten altijd veilig op de weg te houden, verzekeren wij ook autobanden. De bandengarantie kan samen met een autogarantie of afzonderlijk worden afgesloten. Hierdoor zijn banden tot 24 maanden verzekerd tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld botsen tegen een stoeprand, stukrijden of klapband”, besluit Wim.