Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden en juridische verwijzingen

Inhoud van deze webpagina’s
De informatie die wordt gegeven op deze webpagina’s, dient als eerste informatie over onze producten en diensten. Afzonderlijke producteigenschappen vindt u in de contractuele documenten en algemene handels- en contractvoorwaarden van de desbetreffende producten. De informatie op deze webpagina’s vervangt niet het concrete advies dat geval per geval wordt gegeven door de betreffende vakmensen. Real Garant Versicherung AG en Real Garant GmbH Garantiesysteme sluiten elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de inhoud van deze webpagina’s.

De inhoud van deze webpagina’s werd zorgvuldig onderzocht door ons. De inhoud van deze webpagina’s wordt ook regelmatig gecontroleerd op zijn actualiteit en volledigheid, en opnieuw bewerkt. Toch kunnen we niet uitsluiten dat hierbij fouten optreden. Wij bieden derhalve geen garantie voor de actualiteit, volledigheid en juistheid van de verstrekte informatie en aanwijzingen.

 

Merkgebruik, logo’s, gebruik van de inhoud van deze webpagina’s
De merktekens en logo’s van Real Garant Versicherung AG en Real Garant GmbH Garantiesysteme die op deze pagina’s worden gebruikt, zijn beschermd door het merkenrecht. Het gebruik van merktekens en logo’s van Real Garant Versicherung AG en Real Garant GmbH Garantiesysteme evenals de inhoud of gedeeltelijke inhoud van deze webpagina’s is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

 

Link naar andere websites
Voorzover deze webpagina’s een link bevatten naar andere websites, wijzen wij erop dat wij de inhoud van die websites niet gecontroleerd hebben en iedere aansprakelijkheid voor de inhoud van andere websites afwijzen.

Aanwijzing volgens EU-richtlijn 2013/11 van 21/05/2013 over alternatieve beslechting van consumentengeschillen

Real Garant Versicherung AG en Real Garant GmbH Garantiesysteme nemen niet deel aan procedures voor geschillenbeslechting ten overstaan van een bemiddelingsorgaan voor consumentengeschillen en zijn daar ook niet toe verplicht. Dat geldt voor alle landen waar wij actief zijn, met uitzondering van Nederland.

Verein Versicherungsombudsmann e.V., Berlijn
Real Garant Versicherung AG is geen lid van Versicherungsombudsmann e.V., Berlijn.

 

Mobiliteitsgarantie
In Duitsland wordt de mobiliteitsgarantieverzekering aangeboden via onze samenwerkingspartner Europ Assistance Versicherungs AG, Infanteriestraße 11, 80797 München.

In België wordt de mobiliteitsgarantieverzekering aangeboden via onze samenwerkingspartner AXA Assistance Benelux, Louizalaan 166, B1-1050 Brussel, België.

In Oostenrijk wordt de mobiliteitsgarantieverzekering aangeboden via onze samenwerkingspartner Europ Assistance Holding Irish Branch, 13-17 Dawson Street, Dublin 2, Ierland.

In Spanje wordt de mobiliteitsgarantieverzekering aangeboden via onze samenwerkingspartner IMA IBÉRICA, C/Julián Camarillo, 29, 28037 Madrid.

 

Gevolmachtigde voor gegevensbescherming
De taken van de gevolmachtigde voor gegevensbescherming worden waargenomen door de concerngevolmachtigden van de Zurich Gruppe Deutschland. Vragen kunt u voorleggen aan:

Zurich Gruppe Deutschland
Gegevensbescherming concern
53096 Bonn