Succesvol met garantie

Bedrijfsprofiel

Kennismaking met Real Garant

Klantenbinding is onze kracht en passie!
De laatste jaren heeft Real Garant zich geëvolueerd van een klassieke garantieverzekeraar tot een specialist in klantenbinding. In het bedrijfsprofiel hebben wij alle belangrijke informatie over ons als onderneming gebundeld.
U vindt er informatie over onze aandeelhouder, de Zurich Gruppe Deutschland, leest er meer over onze identiteit en onze waarden in de bedrijfsfilosofie of krijgt inzage in de kerncijfers van de laatste jaren, en kunt in ons organigram zien hoe Real Garant is opgebouwd.

Europese landen

gemotiveerde medewerkers

trouwe partner

Bedrijfsprofiel

De hoofdzetel van Real Garant is gevestigd in Denkendorf nabij Stuttgart. Daarnaast hebben wij ook kantoren in Duitsland, België, Spanje, Italië en Oostenrijk, in totaal in 33 Europese landen. We worden ter plaatse vertegenwoordigd in 17 landen door onze eigen verkoop & service medewerkers. Real Garant Versicherung AG biedt een groot deel van de producten uit de hele portefeuille van Real Garant aan, zoals bijvoorbeeld de garantieverzekeringen. Real Garant GmbH Garantiesysteme, voor 100% dochteronderneming, is een dienstverlener op het vlak van de eigen garantie givit en ook aanbieder van het onderhoudscontract. Met de Zurich Gruppe Deutschland heeft Real Garant Versicherung AG sinds 2007 een sterke en traditierijke aandeelhouder op de achtergrond.

Iedereen kent iedereen bij ons – als middelgrote onderneming hebben wij een cultuur die wordt gekenmerkt door korte beslissingswegen, een vlakke hiërarchie, en nauwe samenwerking. Samen zorgen meer dan 150 medewerkers met hun knowhow en hun inzet voor een dynamische groei. Meer dan 7.300 partners stellen hun vertrouwen reeds in ons en bouwen met onze hulp hun klantenrelaties voortdurend verder uit en verhogen hierdoor hun omzet op lange termijn.

Onze producten en diensten zijn zeer gevarieerd: garantieverzekeringen, eigen garanties, onderhoudscontracten, mobiliteitsgaranties, langetermijngaranties of onze klanten-app. Onze portefeuille bevat een brede waaier producten. Wij stellen graag een individueel aanbod voor u samen.

in de prestatievergelijking van de garantieaanbieders
2015

Best Brands in de categorie Garantieverzekeraars
2016

in de prestatievergelijking van de garantieaanbieders
2013

in de vergelijking van managers op de automarkt
2015

in de prestatievergelijking van de garantieaanbieders
2011

“Partnership is geen holle slogan bij Real Garant, maar een concrete realiteit. Dat bevestigen onze tevreden contractpartners en verschillende onderscheidingen van de sector”
rg-signatuur

Bedrijfsfilosofie

Garantie met passie!

Wij zijn een competente en correcte partner in de autosector en zorgen voor meer zekerheid met onze producten en diensten.

Enerzijds krijgen onze partners – autobedrijven en werkplaatsen evenals fabrikanten en importeurs – door onze individuele garantieprogramma’s duurzame instrumenten voor klantenbinding en een hogere bezettingsgraad van de werkplaats. Anderzijds profiteert de klant die een wagen koopt, door de garantiebelofte van zijn autobedrijf van de beloofde kwaliteitsgarantie terwijl hij ook een uitgebreide kostencontrole krijgt.

Samen met onze medewerkers zetten wij maatstaven in de sector. Het is onze missie om het begrip klantenbinding steeds opnieuw uit te vinden.

De volgende vijf principes bepalen ons handelen:

Wij zijn klantgericht!

Wij willen dicht bij de markt en onze partners staan. Wij zien onszelf als dienstverleners en adviseurs, geven kennis door, delen ervaringen, en dat over de landsgrenzen heen. Wij bieden onze klanten innovatieve, eenvoudige oplossingen en producten op maat. Individuele service en een kwaliteitsgericht advies zijn voor ons vanzelfsprekend.

Wij blijven flexibel!

Wij zijn een middelgrote onderneming en hechten veel belang aan een vlakke hiërarchie en snelle beslissingslijnen. Op veranderingen van de markt reageren wij door ons aan te passen en onze onderneming en onze structuren verder te ontwikkelen.

Wij streven excellentie na!

Wij worden dagelijks erdoor gedreven om de best mogelijke oplossing voor de klantenbinding van onze partners te vinden en te implementeren. Innovatieve oplossingen en een klantgerichte portefeuille vormen onze motivatie. Voortdurend vragen naar het waarom, controleren en optimaliseren is essentieel om onze doelen te bereiken en drijft ons voort. Verbeteringsmaatregelen zetten wij effectief om.

Wij zijn oprecht en denken op lange termijn!

Voor een duurzame groei voeren wij een open communicatie en werken we nauw samen met onze partners. Samenwerking op lange termijn en een correcte en respectvolle omgang bepalen ons handelen. De geldende wetten, voorschriften en interne richtlijnen nemen wij ernstig en leven we na.

Wij waarderen onze medewerkers!

Passie en teamspirit zijn bij ons geen loze woorden. De vaardigheden en de bereidwilligheid van het team van Real Garant vormen de motor van ons succes. Voor ons vormt zelfstandig werken in combinatie met de individuele ontplooiing van onze medewerkers de basis van ons succes. Wij hechten veel belang aan feedback en leren daardoor voortdurend bij.  Een gezonde en harmonische werksfeer scheppen, die de tevredenheid van onze medewerkers stimuleert, ligt ons na aan het hart.

Een onderneming van de Zurich Gruppe Deutschland

De Zurich Gruppe in Duitsland maakt deel uit van Zurich Insurance Group, die internationaal actief is.

Met meer dan 6,9 miljard euro premie-inkomsten (2015), meer dan 47 miljard euro aan kapitaalbeleggingen en ongeveer 5.200 medewerkers behoort Zurich tot de toonaangevende verzekeraars in de sector van de schade- en levensverzekeringen in Duitsland.
Ze biedt innovatieve en eersteklas oplossingen voor verzekeringen, preventie en risicobeheer. Individuele klantgerichtheid en kwaliteitsvol advies komen daarbij op de eerste plaats.
De Zurich Insurance Group (Zurich) is een toonaangevende verzekeraar die actief is in verschillende sectoren en levert diensten voor klanten op globale en lokale markten.

Met ongeveer 55.000 medewerkers wereldwijd biedt Zurich een uitgebreid gamma schade- en levensverzekeringsproducten en -diensten. Tot haar klanten behoren particulieren, kmo’s, maar ook multinationals uit meer dan 170 landen.
De hoofdzetel van de groep is gevestigd in Zürich, Zwitserland, waar de groep in 1872 werd opgericht.