Corporate Social Responsibility

Wij nemen onze verantwoordelijkheid

Corporate Social Responsibility

Als succesvolle onderneming willen we graag iets teruggeven aan de maatschappij. Sociaal engagement en verantwoord handelen liggen ons dan ook na aan het hart. Al jarenlang zetten we ons met veel plezier in voor sociale projecten.

Een handje toesteken op de kinderboerderij van Esslingen

Al meerdere jaren ondersteunen onze medewerkers de kinderboerderij in Esslingen. Op deze pedagogische activiteiten- en avonturenboerderij kunnen kinderen naar hartenlust spelen, ravotten, houten hutten bouwen of dieren als pony’s, geiten en konijnen verzorgen. Eén dag per jaar ruilen onze collega’s hun laptop en muis voor een verfkwast en een hamer, en nemen ze het terrein eens goed onder handen. Waar nodig helpen ze. Zo slagen we er elk jaar opnieuw in om de kinderboerderij nóg mooier te maken.

België: hulp aan kinderen in nood

Door koffie en kerstkaarten te bestellen via de onderneming buy aid ondersteunt onze vestiging in België meermaals per jaar humanitaire organisaties als Unicef en Child Focus. Tien procent van de opbrengst van die hoogwaardige producten gaat daarbij naar hulpbehoevende kinderen.

Spanje: donaties voor Caritas

Ook onze Spaanse collega’s zijn maatschappelijk geëngageerd. Elk jaar in december nemen ze deel aan een inzamelingsactie voor Caritas. Ze zamelen voedingsmiddelen, toiletartikelen, kleding en speelgoed in voor hulpbehoevende mensen.